9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 37 - Β' κύκλος VIDEO (253)







Tο νέο επεισόδιο 37 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video



9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 37 - Β' κύκλος περίληψη (253)Η Κρίστη δέχεται τελικά να οργανώσουν το δείπνο για τον Διαμαντίδη και τον Δημοσθένους και ο Άλκης βρίσκει την ευκαιρία να της ζητήσει να καλέσουν και την Άννα. Η Εύα λέει στον Πέτρο πως ο Νικήτας την πλησίασε ζητώντας της στοιχεία για να τον καταστρέψει, αλλά εκείνη αρνήθηκε. Η Έλσα οργίζεται με τον Μάνο που για άλλη μια φορά κατάφυγε στο ποτό.
Ο Αντρέας εκφράζει στη Δάφνη τους προβληματισμούς του για την ανάμειξη του Κυριάκου στην υπόθεση της Μαρίνας, ενώ η εκδοχή του μάρτυρα πως η Μαρίνα έφυγε με σκάφος φαντάζει πιο πραγματική. Την ίδια ώρα, ο Κυριάκος ακούει στις ειδήσεις τις εξελίξεις με την κατάθεση του μάρτυρα, και οργίζεται που δεν τον ενημέρωσε κανείς.
Η Ηρώ στέλνει στο κινητό ου Άλκη βίντεο με τους δυο τους σε ερωτικές περιπτύξεις. Ο Σερέτης προτείνει στη Δάφνη και τον Αντρέα να δώσουν στον Οδυσσέα ένα κοκτέιλ φαρμάκων που ξυπνάει το υποσυνείδητο, προκαλώντας την έντονη αντίδραση τους.
Η Σύλβια πηγαίνει στο σπίτι της Κρίστης και της δίνει ένα χειροποίητο από την ίδια δώρο.
Η Κρίστη την επαινεί για τη δημιουργικότητα της, και η Σύλβια αναθαρρεύει. Ο Δημήτρης παραγγέλνει ένα δώρο για να παραδοθεί στη Δάφνη την επόμενη μέρα.
Ο Αντρέας προειδοποιεί τον Σερέτη πως αν δώσει το κοκτέιλ στο Οδυσσέα θα τον καταγγείλει.
Η Δάφνη συγκινείται από την στάση του. Η Άννα ενημερώνει τη Μάρθα για την πρόσκληση στο δείπνο της Κρίστης και του Άλκη, και η Ελπίδα ενθουσιάζεται.
Η Σοφία λέει στον Μάνο πως τάχα θέλει να τον προστατεύσει από το να ενδίδει στο ποτό, και πρέπει να τον έχει υπό στενή παρακολούθηση. Παράλληλα ρωτάει για την κατάθεση του μάρτυρα, αλλά ο Μάνος είναι επιφυλακτικός καθώς πιστεύει πως αν πράγματι η Μαρίνα ζούσε θα είχε επικοινωνήσει με την Έλσα.


Η Σύλβια λέει στην Κρίστη την ιδέα της που θα κάνει την συμμετοχή της στο ίδρυμα με τα ορφανά πιο πετυχημένη και η Κρίστη ενθουσιάζεται τόσο, που της ζητάει να γίνει βοηθός της. Ο Δημήτρης ενημερώνει τον Υπουργό πως γυρίζει στην Αθήνα, και παράλληλα του εκφράζει τη βεβαιότητα του πως ο Αντρέας είναι καθαρός, ενώ αφήνει υπόνοιες για τη σχέση του Σερέτη με τον υπόκοσμο.
Την ίδια ώρα, ο Σερέτης ζητάει από τους άντρες του έναν κοριό υψηλής τεχνολογίας. Η Έλενα επιμένει στις υποψίες της πως ο Πέτρος έχει ερωμένη, και ζητάει από τη Δάφνη να της πει τι ξέρει. Την ίδια ώρα, ο Πέτρος είναι με τη Μάρθα και κάνουν όνειρα για τη ζωή τους στην Αθήνα. Ο Στέφανος μιλάει για τη ζωή του στην Έλσα, αφήνοντας αιχμές για τη σχέση του με ον Δημοσθένους.
Ο Κυριάκος ζητάει το λόγο από την αστυνομία που δεν τον ενημέρωσαν για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Μαρίνας και ξαφνιάζεται όταν του λένε πως ο ίδιος είναι ακόμα ύποπτος και κάτω από περιοριστικούς όρους

προβολή προσεχώς
http://toumba-lights.blogspot.gr/2016/10/9-mines-epeisodio-37-b-kyklos-video-253.html

Σχόλια