ΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 35 (VIDEO)




Δείτε σε video το επεισόδιο 35 της σειράς του ALPHA Κύπρου 'Σαν οικογένεια'Τέσσερα νέα παιδιά, έχουν μεγαλώσει από μικρά μαζί, σε ορφανοτροφείο της Λευκωσίας. Δύο αγόρια και δυο κορίτσια. Αυτά τα παιδιά δεν υιοθετήθηκαν, έμειναν μόνα κι όταν ενηλικιώθηκαν και έφυγαν από το Ίδρυμα, αποφάσισαν να χαρίσουν το ένα στο άλλο, αυτό που είχαν πιο πολύ ανάγκη… μια οικογένεια. Ανάμεσα τους, ένας ανομολόγητος έρωτας…




Σαν οικογένεια επεισόδιο 35-περίληψη

Ο Πέτρος κανονίζει με τα παιδιά να βρεθούν στο μπαρ για να ανακοινώσουν στο Γιάννη τα αποτελέσματα του τεστ, που ανατρέπει τα δεδομένα. Ο Αντρέας χαρούμενος που μπορεί επιτέλους να κάνει κάτι για τους δυο γιους του, απαλύνοντας τις ενοχές του για την πολύχρονη απουσία του απ τη ζωή τους, αναλαμβάνει να μιλήσει στο Γιώργο.
Όμως η Χριστίνα, η μητέρα του καραδοκεί. Την ίδια στιγμή, η Λία, διστάζει να μιλήσει στο Λευτέρη για την ύπαρξη της κόρης της και εκείνος, επηρεασμένος κι από τον Σάββα, έχει αρχίσει να δυσανασχετεί με τη διαρκή παρουσία της Ελένης στο σπίτι τους.
Παράλληλα, η Νίκη, προσπαθεί με κάθε τρόπο να καθυστερήσει την πώληση του ξενοδοχείου, μέχρι να αποφασίσει η Στέλλα να πει τα αναπάντεχα μαντάτα στο Μηνά, που ανυποψίαστος, συνεχίζει να ανησυχεί μόνο για τον Γιάννη.
Ανήσυχοι όμως είναι όλοι τους, όσοι ανησυχούν για το ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του Στέφανου, που παρά την απουσία του, συνεχίζει να είναι ο φόβος και ο τρόμος, ειδικά για τη Μάγδα, που τρέμει για τη ζωή της…
http://toumba-lights.blogspot.gr/2016/10/san-oikogeneia-epeisodio-35-video.html

Σχόλια