ΖΩΗ ΜΟΥ :Επεισόδιο 35 (Video και περίληψη)






Δείτε σε video το επεισόδιο 35 της νέας σειράς του Mega Κύπρου ''Ζωή μου''



Μυστικά, ίντριγκες, προδοσίες, φιλοδοξίες… Αλλά και έρωτας, αφοσίωση, φιλίες που αντέχουν στο χρόνο και, πάνω από όλα, ανιδιοτελής αγάπη, που οδηγεί ξαφνικά τη ζωή σε πρωτόγνωρα μονοπάτια…

Η Δήμητρα Χαρίτου (Κατερίνα Γερονικολού), η Στέλλα Κοντού (Κρίστη Παπαδοπούλου) και η Μαρία Πολέμη (Παναγιώτα Βιτεντζάκη), αχώριστες φίλες από το ορφανοτροφείο, μεγάλες πια, έχουν επιλέξει διαφορετικές διαδρομές στη ζωή τους, αλλά παραμένουν κολλητές φίλες.


ΖΩΗ ΜΟΥ : Επεισόδιο 35 (περίληψη )
Ο Κώστας φεύγει για το Παρίσι και η Δήμητρα μέσα στην ανασφάλεια της, συναντά την Στέλλα για να δει πως θα κινηθεί με τη αγωγή της κηδεμονίας του Δρούση.
Ο Πέτρος πολύ στεναχωρημένος που έχασε τη δουλεία του ανησυχεί για το πως θα τα βγάλει πέρα από δω και στο εξής.
Ο Μάνος συναντά τον Ζήση στο νοσοκομείο κι εξοργισμένος, απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του Ζέρβα και ολόκληρου του τμήματος. Όταν το μαθαίνει ο Γιάννης τον επισκέπτεται κι αυτός και τον απειλεί πολύ θυμωμένος.
Ο Θέμης προχωράει με τον Πάνο τη δουλειά με την προσφορά του, τη στιγμή που η Αννίτα αναθέτει στη Μάνια να ξεμπροστιάσει τον Ηλία για την εταιρία φάντασμα που κρύβεται πίσω από τη δουλεία με τα λύματα…
http://toumba-lights.blogspot.gr/2016/10/zoi-mou-epeisodio-35-video-kai-perilipsi.html

Σχόλια