Daddy Cool : Επεισόδια 6-7-8-9-10 σε Video






Τα επεισόδια 6-7-8-9-10 της σειράς του Ant1 Daddy Cool
Όταν ένας άντρας είναι δύσκολο να ξεπεράσει τη μαμά του για να γίνει... άντρας, πόσο κουράγιο θέλει για να ξεπεράσει τις δύο πρώην του και να φτάσει αισίως στη τρίτη; Πρέπει να είναι πολύ cool! Στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 ο “Daddy Cool” θα μας δείξει το δρόμο!
Ο Μάξιμος (Θανάσης Τσαλταμπάσης) είναι πατέρας του 16χρονου Κωστή, που έχει κάνει με τη Νίνα (Ιωάννα Πηλιχού), την τέως του και της νεογέννητης κόρης που έκανε με την τωρινή του γυναίκα, Αγγέλα (Νεφέλη Παπαδερού).




Η Αγγέλα μια μέρα μετά την γέννηση της κόρης τους, παρατά τον Μάξιμο και το μωρό κι εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Ο Μάξιμος, μόνος πια, καλείται να ανταποκριθεί στις ανάγκες της πατρότητας, ν’ αντιμετωπίσει το προσωπικό δράμα της εγκατάλειψης καθώς και την απαξίωση από το περιβάλλον του. Προσπαθώντας να τα βγάλει πέρα με τον 16χρονο γιο του, Κωστή (Χάρης Μάρκου), τη νεογέννητη κόρη του, τη σκληρή και κυνική πρώην γυναίκα του, τον «εκμεταλλευτή» πατέρα του, Ντίνο (Βασίλης Χαλακατεβάκης), τη θεότρελη από αγάπη γι’ αυτόν σερβιτόρα του


Daddy Cool επεισόδιο 6-δείτε το ΕΔΩ
Daddy Cool επεισόδιο 7-δείτε το ΕΔΩ
Daddy Cool επεισόδιο 8-δείτε το ΕΔΩ
Daddy Cool επεισόδιο 9-δείτε το ΕΔΩ
Daddy Cool επεισόδιο 10-δείτε το ΕΔΩ

Σχόλια