9 ΜΗΝΕΣ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 216 (Video + περίληψη)




Tο τελευταίο επεισόδιο 216 του Α κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video





9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 216 περίληψη

Η Μάρθα ακούει εμβρόντητη την Έλενα να της λέει πως η ζωή την αντάμειψε, αφού μια άλλη γυναίκα βρίσκεται τώρα δεμένη σ ένα κρεβάτι, όπως ήταν κι εκείνη. Ο Μάνος βρίσκεται σε βύθιση, και παραμιλάει πως πριν φύγει θέλει να μιλήσει σε κάποιον. Η νοσοκόμα που τον ακούει, ενημερώνει τη Σοφία που σπεύδει στο δωμάτιο του.
Η Μαρίνα βρίσκεται κι εκείνη στο νοσοκομείο περιμένοντας τις εξελίξεις, όταν έρχεται ο Κυριάκος, που την ξαφνιάζει με την παρουσία του. Εκείνος όμως είναι αποφασισμένος να την κερδίσει, και της προτείνει όταν γίνει καλά ο Μάνος, να κάνουν οι δυο τους ένα μακρινό ταξίδι. Η Μαρίνα συγκινείται με τη στάση του και συμφωνεί.
Η Έλενα αναγκάζεται να μαρτυρήσει στη Μάρθα πως η Εύα βρίσκεται δεμένη σ ένα κρεβάτι και της κάνουν ενέσεις, αλλά την παρακαλεί να μην το πει στον Πέτρο, αφού είναι το μυστικό τους. Ο Σερέτης ενημερώνει τον Πέτρο και τη Δάφνη πως ο Αντρέας θα προφυλακιστεί για φόνο εκ προμελέτης, εκφράζοντας παράλληλα τη λύπη του που δεν μπορεί να κάνει κάτι για να ελαφρύνει τη θέση του.
Ο Μάνος βρίσκεται σε παραλήρημα και, νομίζοντας πως στο δωμάτιο βρίσκεται η Μαρίνα, εξομολογείται πως κάποτε σκότωσε έναν άνθρωπο και τον παράτησε αβοήθητο να πεθάνει.

Η Σοφία σοκάρεται, και μέσα στη βύθιση του Μάνου, του ζητάει λεπτομέρειες. Εκείνος το κάνει, και η Σοφία χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Βγαίνοντας, και μην μπορώντας να πιστέψει την αποκάλυψη, λέει στο Χρήστο πως ο Μάνος αρχίζει να έχει παραισθήσεις, και του εξιστορεί το συμβάν.
Ο Χρήστος της λέει πως αυτό δεν είναι παραίσθηση, αλλά πραγματικότητα. Η Σοφία τρελαίνεται και τηλεφωνεί σε κάποιον γνωστό της στην Αθήνα, για να τον ρωτήσει αν την περίοδο που σκοτώθηκε ο αδερφός της υπήρχε κι άλλη εγκατάλειψη θύματος στην περιοχή.

Δείτε ΟΛΑ τα επεισόδια της σειράς 9 Μήνες ΕΔΩΗ Κρίστη πηγαίνει στο σπίτι της Μάρθας και ζητάει από την Άννα να κρατήσει για λίγο το μωρό, ώστε να κάνει κάποια ψώνια για το γάμο της. Βλέποντας την ευτυχία της, αλλά και της χαρές που κάνει το μωρό στη γιαγιά του, η Κρίστη αρχίζει να αναθεωρεί μέσα της τη σκληρή στάση που κρατάει απέναντι στη μητέρα της.
Ο φίλος της Σοφίας την ενημερώνει πως την περίοδο που σκοτώθηκε ο αδερφός της δεν υπήρχε άλλη περίπτωση εγκατάλειψης θύματος. Η Σοφία συνειδητοποιεί πως ο Μάνος Ράζης είναι υπαίτιος για τον θάνατο του αδερφού της, και φρικάρει. Ο Άλκης βρίσκεται στο γραφείο του με την Ηρώ, η οποία δείχνει προκλητικά τις ερωτικές της διαθέσεις απέναντι του.
Η Μάρινα και η Έλσα βρίσκονται έξω από το δωμάτιο του Μάνου, καταλαβαίνοντας πως ο χρόνος μετράει εις βάρος του. Ο Πέτρος βρίσκεται σε δίλημμα για το τι να συμβουλεύσει τη Δάφνη, καθώς με την κατάθεση της μπορεί να ελαφρύνει την ποινή του Αντρέα, αλλά να καταδικαστεί και η ίδια για συνέργεια σε δολοφονία και συγκάλυψη. Ο Αντρέας επιμένει πως η Δάφνη πρέπει να κρατήσει το στόμα της κλειστό, αλλιώς κινδυνεύει και η ίδια για φυλάκιση.
Την ίδια ώρα, η Δάφνη εξηγεί στον Οδυσσέα πως πρέπει να λείπει για κάποιες ώρες, ωστόσο του υπόσχεται πως θα μείνει μαζί της και δε θα τον γυρίσει στο ορφανοτροφείο. Η Μάρθα από τη μεριά της, βεβαιώνει τη Δάφνη πως όσο εκείνη θα τρέχει για τον Αντρέα, η ίδια θα προσέχει τον μικρό σαν τα μάτια της.

Η Κρίστη τηλεφωνεί χαρούμενη στον Άλκη. Μόλις κλείνουν, η Ηρώ κλειδώνει την πόρτα του γραφείου και παρασύρει ερωτικά τον Άλκη, που δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία της. Η Μαρίνα και η Έλσα παρακολουθούν κερωμένες την έντονη κινητικότητα των νοσοκόμων στο δωμάτιο του Μάνου, με τη Σοφία να σκέφτεται να του τραβήξει τα σωληνάκια και να τον αφήσει να πεθάνει. Η Δάφνη εμφανίζεται στο γραφείο του Σερέτη, λέγοντας πως η ίδια ευθύνεται για το φόνο του Αχιλλέα Γεωργόπουλου.

'9 μήνες' επεισόδιο 216

προβολή προσεχώς
http://toumba-lights.blogspot.gr/2016/06/9-mines-epeisodio-216-video-kai-perilipsi.html

Σχόλια