Σε φόντο κόκκινο :Επεισόδια 6-7-8-9-10 Video




Τα επεισόδια 6-7-8-9-10 της Κυπριακής σειράς Σε φόντο κόκκινο
που προβάλλεται από το E tv







Το 1967 ένας στρατιώτης της ελληνικής μεραρχίας φεύγει από την Κύπρο χάνοντας για πάντα την εφηβική του αγάπη. 41 χρονιά μετά, μαθαίνει πως άφησε πίσω του πολύ περισσότερα. Μια γυναίκα που βρίσκεται αιχμάλωτη σε ένα νεκρό γάμο, αλλά ταυτόχρονα στη δίνη ενός παράφορου και απαγορευμένου έρωτα. Ενός έρωτα καταδικασμένου, που θα οδηγήσει δύο αδέλφια σε μια θανάσιμη σύγκρουση.
Όταν το ένα μας πόδι πατά στο πάθος, το άλλο σίγουρα βρίσκεται στο λάθος. Αλλά, μακριά απ’ το πάθος και το λάθος είναι μόνο οι πεθαμένοι. Οι ζωντανοί είναι καταδικασμένοι να βιώνουν την υπέρτατη ευτυχία ενός έρωτα που γεννιέται αλλά και το βαθύ πόνο που αφήνει πίσω της μια αγάπη που πεθαίνει ή ακόμα χειρότερα, μια παντοτινά απαγορευμένη και ανεκπλήρωτη αγάπη. Χαρά και δάκρυ, αγάπη και πόνος, είναι όλα ζωγραφισμένα σε… φόντο κόκκινο!




Σε φόντο κόκκινο :Επεισόδιο 6-δείτε το video ΕΔΩ
Από τον Σταύρο νιώθει παρατημένη η Μόνικα, ενώ ο Μάρκος ζητάει από τον πεθερό του ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να μπορέσει να ξεκινήσει τη δική του δουλειά. Όμως ο Φίλιππος αρνείται. Ο Σταύρος με τον Αλέξανδρο θα βγούνε να πάνε στα μαγαζιά κι αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να γνωρίσει τον Διονύση



Σε φόντο κόκκινο :Επεισόδιο 7-δείτε το video ΕΔΩ
Ο Διονύσης πηγαίνει στο τάφο της Ειρήνης και εκεί συναντά έναν ιερωμένο που τη γνώριζε και μαθαίνει πληροφορίες . Ο Φίλιππος νιώθει αδυναμία και η Γαβριέλα ανησυχεί.



Σε φόντο κόκκινο :Επεισόδιο 8-δείτε το video ΕΔΩ
Η Ηλέκτρα συναντά το Σταύρο και μιλούν για τον Φίλιππο . Η Ελένη σκέφτεται τον Άλκη που την εγκατέλειψε και είναι στεναχωρημένη . Η Μόνικα ζητά από το Σταύρο να προσπαθήσουν να σώσουν το γάμο τους.



Σε φόντο κόκκινο :Επεισόδιο 9-δείτε το video ΕΔΩ
Ένα ανώνυμο γράμμα που θα αφήσουν κάτω από τη πόρτα του Σταύρου, θα τον προβληματίσει. Ο Άρης πιέζει τη Γαβριέλα να του πει ποιος είναι ο παντρεμένος με τον οποίο βγαίνει. Ο Φίλιππος νιώθει ζαλάδα και χάνει την ισορροπία του και όλοι ανησυχούν. Ο Διονύσης πηγαίνει να δει το Σταύρο και του κάνει μια πρόταση.

Σε φόντο κόκκινο :Επεισόδιο 10-δείτε το video ΕΔΩ
Η Γαβριέλα συνεχίζει να τσακώνεται με τη μητέρα της για τη ζωή που κάνει. Η Λέλλα δίνει στο Διονύση μια φωτογραφία της κόρης του και εκείνος συγκινείται. Ο Σταύρος πηγαίνει να δει τον Φίλιππο που είναι άρρωστος, όμως εκείνος του μιλά άσχημα και τον πληγώνει. Η Μόνικα παραδέχεται στο Σταύρο ότι γνωρίζει ποιος στέλνει τα ανώνυμα γράμματα
http://toumba-lights.blogspot.gr/2016/07/se-fonto-kokkino-epeisodia-6-7-8-9-10-video.html

Σχόλια