WORLD PARTY ALPHA TV -ΚΑΝΑΔΑΣ Β 13/4/2016











ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης συνεχίζουν την περιπέτεια στον Καναδάκαι συγκεκριμένα στο πανέμορφο Βανκούβερ, την πρωτεύουσα της British Columbia.














Ο Σάκης και ο Γιώργος, αφού εξερευνήσουν την «πιο όμορφη πόλη του Καναδά», αποφασίζουν ότι ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσουν καλύτερα την περιοχή είναι να αρχίσουν τις βόλτες!


Έπειτα από μία σύντομη στάση, λοιπόν, στη γέφυρα Capilano, επιβιβάζονται σε ένα υδροπλάνο με προορισμό το Sunshine Coast. Η περιοχή, εκτός από μαγευτική φύση, διαθέτει και κάτι που δεν θα αφήσει την ομάδα ασυγκίνητη, τα καλύτερα μονοπάτια mountain bike στον κόσμο!




Ο Σάκης και ο Γιώργος εκπληρώνουν και με το παραπάνω το όνειρο του «Κούρου» (Γιώργου Λέντζα), να καβαλήσει το ποδήλατο του εκεί, κανονίζοντας μία συνάντηση με μερικούς από τους αγαπημένους του riders!


Πριν καν ηρεμήσουν τα πνεύματα, η παρέα έρχεται αντιμέτωπη με μία πρόκληση. Ο Matt, ο manager του Coast Gravity Park, ζητά τη βοήθεια της ομάδας του «World Party», προκειμένου να κάνει την πιο τρελή πρόταση γάμου! Challenge accepted, φυσικά, και το σχέδιο ξεκινά!


Τέλος, έπειτα από μερικές βόλτες στην εξωπραγματική φύση του Sunshine Coast, ο Σάκης με τον Γιώργο αποφασίζουν να φύγουν για το Whistler. Εκεί, επισκέπτονται το μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο του κόσμου και ζουν μία μαγευτική εμπειρία


Σχόλια