Σάββατο, 2 Απριλίου 2016

Μπρούσκο ( Mprousko) - Ant1 TV -Επεισόδιο 521 -Περίληψη και VideoΔείτε τo τελευταίο επεισόδιο 521 της σειράς του Αντ1 Μπρούσκο σε video


Μπρούσκο ΝΕΟ επεισόδιο 521 περίληψη
Όλοι είναι πλέον αναστατωμένοι με την εξαφάνιση της Βασιλικής και κυρίως ο Μηνάς και η Μελίνα. Οι δυο τους τελικά αρχίζουν να πιστεύουν πως η Βασιλική βρίσκεται στην Αντιγόνη στο Παρίσι.
Η Δήμητρα ομολογεί στον Πάτροκλο ότι πήγε να συναντήσει τον Πάτροκλο στο ξενοδοχείο. Η κόντρα μεταξύ Αχιλλέα και Ματθαίου δεν αργεί να φτάσει στα άκρα. Τα δυο αδέρφια πιάνονται στα χέρια και η εξέλιξη της σχέσης του δείχνει πλέον απρόβλεπτη. Ο Αχιλλέας μάλιστα ξεπερνά τα όρια του όταν ο Ματθαίος προσλαμβάνει τον αντικαταστάτη του στην εταιρία. Αποφασίζει έτσι να πάει να μείνει μόνιμα στο Λονδίνο με τη Μελίνα η οποία όμως είναι αρνητική στην προοπτική αυτή.
Την ίδια στιγμή στην Κρήτη, μια ακόμη σύγκρουση εξελίσσεται μεταξύ Σήφη και Όλγας με αποτέλεσμα η Όλγα να πάρει την απόφαση να παραιτηθεί από το οινοποιείο. Στο μεταξύ η Αναστασία προσκαλεί το Νικηφόρο στο γλέντι που ετοιμάζει ο Διαμαντής.

Δείτε το Video ΕΔΩ
http://toumba-lights.blogspot.gr/2016/03/mprousko-ant1-tv-521-video.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...