Μπρούσκο ( Mprousko) - Ant1 TV -Επεισόδιο 519 -Περίληψη και Video







Δείτε τo τελευταίο επεισόδιο 519 της σειράς του Αντ1 Μπρούσκο σε video



Μπρούσκο ΝΕΟ επεισόδιο 519 περίληψη




Η Μελίνα προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά που άναψε μετά τη σύγκρουση του Αχιλλέα και του Ματθαίου και προσπαθεί να πείσει τον άντρα της να επιστρέψει στην Κύπρο. Όμως ο Αχιλλέας ανησυχεί και αρνείται με πείσμα να την αφήσει μόνη της στην Κρητη.
Την ίδια στιγμή, η στάση του Αχιλλέα που παράτησε ξαφνικά τις δουλειές στην επιχείρηση κι έφυγε, έχει εξοργίσει το Ματθαίο που σκέφτεται σοβαρά να τον αντικαταστήσει. Η Δήμητρα προσπαθεί αλλά τελικά δεν αντιστέκεται στον πειρασμό να δει τον... Πάτροκλο κι έτσι πάει να τον συναντήσει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του.
Η Δάφνη δεν αντέχει άλλο και διώχνει την Γεσθημανή η οποία όμως όπως φεύγει "εκτοξεύει" κατάρες που από ότι φαίνεται βρίσκουν... στόχο και τα αποτελέσματα είναι άμεσα.
Τα κρυφά τερτίπια και οι ατασθαλίες του Μανωλιού στην Κωνσταντίνα κινδυνεύουν να βγουν στην επιφάνεια από την ειλικρίνεια της Στεφανίας. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Βασιλική εξαφανίζεται ξαφνικά ενώ προηγουμένως είχε δεχτεί ακόμη μια φορά απειλές για τη ζωή της. Το μυστήριο μεγαλώνει και ο Μηνάς προβληματίζεται και ανησυχεί έντονα όταν ο Σήφης του δείχνει ένα περίεργο μήνυμα της Βασιλικής...

Δείτε το Video ΕΔΩ
http://toumba-lights.blogspot.gr/2016/03/mprousko-ant1-tv-519-video.html

Σχόλια