Μπρούσκο ( Mprousko) -Το νέο επεισόδιο 524 (Video)








Δείτε τo τελευταίο επεισόδιο 524 της σειράς Μπρούσκο σε video
Μπρούσκο επεισόδιο 524 Πολλοί είναι αυτοί που δυσανασχετούν με την εμφάνιση του Νικηφόρου και μάλιστα με την παρουσία του στο πλευρό της Αναστασίας. Ο Σήφης αποχωρεί από το γλέντι αφού πρώτα έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση τόσο με την αδελφή του όσο και με τον Διαμαντή. Και ο Ματθαίος όμως είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος και το δείχνει καθώς εκφράζει στην Αναστασία τη δυσαρέσκειά του για τα πάρε-δώσε που έχει με το Νικηφόρο.
Η Δήμητρα, ο Νεκτάριος και η Μελίνα κάνουν ότι μπορούν για να αποκατασταθούν οι σχέσεις του Αχιλλέα με τον Ματθαίο ενώ η ανησυχία του Μηνά μεγαλώνει όταν βρίσκει τυχαία στο δασάκι κοντά στο σπίτι τους, μια σχισμένη τσάντα της Βασιλικής. Ο Μάρκος εξοργίζεται και πάλι με τη Δάφνη καθώς εκείνη αποφασίζει να παρευρεθεί στη δίκη του Διαμαντή ως μάρτυρας υπεράσπισης.
Όλοι σοκάρονται με τη δολοφονία της Αγλαΐας ενώ περισσότερο αναστατωμένοι είναι όσοι είχαν γνώση για τις κρυφές συναντήσεις της με το Μανωλιό. Στο μεταξύ... κι ενώ η Μελίνα νοιώθει να "γκρεμίζεται" όταν ακούει τις αποφάσεις που παίρνει ο Αχιλλέας για το μέλλον τους... ο Πάτροκλος πανικοβάλλεται και όσα ομολογεί στη Χρυσάνθη, την συγκλονίζουν...



Δείτε το Video Εδώ
http://toumba-lights.blogspot.gr/2016/04/mprousko-524-video.html

Σχόλια