9 ΜΗΝΕΣ - Star TV -ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 147 (Video + περίληψη)




Tο νέο επεισόδιο 147 της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video



9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 147 περίληψη

Ο Αχιλλέας αντιλαμβάνεται πως κάποιος μπήκε στον λογαριασμό του και δίνει εντολή να βρουν ποιος είναι. Η Μαρίνα προσπαθεί να κατευνάσει την ένταση που υπάρχει ανάμεσα σε εκείνη και τον Μάνο. Πάνω που νιώθει πως κι εκείνος είναι έτοιμος να κάνει την προσπάθεια του να είναι καλά, ο Μάνος της λέει πως έχει ραντεβού με την Κάτια στο μαγαζί, και φεύγει. Παράλληλα, ζητάει από την Κάτια να πάει σπίτι του.
Η Άννα συναντάει τη Βασιλική με το μωρό στο πάγκο, κι όταν η γυναίκα της λέει πως το μωρό θα φύγει για την Ελλάδα μαζί με την κόρη της, ταράζεται. Την ίδια ώρα, η Ντορέτα είναι έτοιμη να γυρίσει την Άντρη πίσω στο σπίτι της, στην Πάφο. Ο Αχιλλέας ενημερώνει τον Αντρέα πως ο Νικ μπήκε στον λογαριασμό της red swan.
Ο Άρης λέει στην Έλσα πως ο μόνος τρόπος να βρουν τα χρήματα που χρειάζονται για να φύγουν στην Ελλάδα είναι να κάνουν μια ληστεία. Η Έλσα φυσικά αντιδράει. Όταν όμως αντιλαμβάνεται πως ο Άρης έχει βάλει στόχο τον επιχειρηματία Σταύρο Διαμαντίδη, δέχεται με μεγάλη χαρά να τον βοηθήσει…

'9 μήνες' επεισόδιο 147

δείτε το ΕΔΩ
http://toumba-lights.blogspot.gr/2016/03/9-star-tv-147-video.html

Σχόλια