Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016

9 ΜΗΝΕΣ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 164 (Video + περίληψη)

Tο νέο επεισόδιο 164 της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 164 περίληψη.Η Κάτια κλείνει ραντεβού με το γιατρό της. Ο Μάνος στέλνει μήνυμα στη Μαρίνα πως υποφέρει γι αυτό που της έκανε, την ώρα που η Μαρίνα βρίσκεται στο Δημαρχείο για τον γάμο της Κρίστης. Η καθυστέρηση της νύφης, όμως βάζει σε σκέψη την Έλσα και σε αγωνία τη Χαρά, που παραμονεύει κάπου κρυφά. Η Κρίστη, πράγματι είναι ακόμα στο σπίτι, μη ξέροντας τι να κάνει, γεμίζοντας ανησυχία την Άννα. Η Εύα αρπάζει την ευκαιρία και μιλάει στη Μάρθα για το δικό της γάμο με τον Πέτρο, που τίποτα δεν μπορεί να την κλονίσει. Η Χαρά τηλεφωνεί στην Κρίστη και την απειλεί πως αν δεν παντρευτεί σήμερα τον Τζόνυ, ο πατέρας της θα καταδώσει την Έλσα.
Ο Αχιλλέας για πρώτη φορά νιώθει πανικό, καθώς μαθαίνει πως η Αστυνομία έχει στα χέρια της λίστα με τα ονόματα μελών κάποιου κυκλώματος κι ενημερώνει τον Πέτρο για τη διάλυση της Red Swan. Η Κρίστη φτάνει τελικά στο Δημαρχείο, ενώ ο Άλκης κρυμμένος και αυτός από τα βλέμματα όλων και της Χαράς, παρακολουθεί με σφιγμένη καρδιά. Ο Χρήστος μπαίνει σπίτι, αλλά η απουσία του Μάνου τον πανικοβάλλει. Η λιτή τελετή του γάμου της Κρίστης και του Τζόνυ, ολοκληρώνεται με ένα όμορφο νεανικό πάρτι στο μαγαζί που εμφανιζόταν ο Μάνος. Όσο η Εύα είναι στο γάμο της Κρίστης, ο Πέτρος ετοιμάζει τα πράγματα του και αφήνει ένα γράμμα στην Εύα όπου αναφέρει πως δεν αντέχει πια να μένει μαζί της. Την ίδια στιγμή, δέχεται ένα τηλεφώνημα από τη Μάρθα, που τον παρακαλεί να παρευρεθεί κι εκείνος στο πάρτι της Κρίστης καθώς η απουσία του πατέρα είναι έντονη γι αυτήν.
Ο Αχιλλέας βάζει ανθρώπους να μάθουν αν η λίστα της Αστυνομίας αναφέρεται στο κύκλωμα των τοκογλύφων. Ο Αντρέας πιέζει τον Αχιλλέα να του πει αν σκότωσε εκείνος τη μητέρα του. Η Χαρά κάνει σκηνή στον Άλκη για την παρουσία του στον γάμο της Κρίστης. Ο Πέτρος πηγαίνει στο μαγαζί και αναλαμβάνει χρέη κηδεμόνα απέναντι στην Κρίστη, γεμίζοντας τη συγκίνηση. Η Εύα από την άλλη, έχοντας ακούσει το τηλεφώνημα της Μάρθας, οργίζεται με την παρουσία του εκεί. Την ίδια ώρα, η Ντορέτα, παρακολουθεί στην τηλεόραση ρεπορτάζ που αναφέρεται στον γάμο της Κρίστη και ταράζεται. Η Άντρη αρπάζει την ευκαιρία και τη ρωτάει αν το μωρό που έχει είναι της Κρίστης.
Η Φωτεινή σε παραλήρημα φωνάζει το όνομα Δάφνη. Η Ντορέτα αναγκάζεται να παραδεχτεί στην Άντρη πως το μωρό είναι πράγματι της Κρίστης και η Άντρη υπόσχεται πω θα τη βοηθήσει. Ο Πέτρος φεύγει από το μαγαζί, ενημερώνοντας την Εύα πως οι δρόμοι τους χωρίζουν, κι από δω και πέρα θα μείνει σε ξενοδοχείο. Ο Χρήστος συμβουλεύει τον Μάνο να πάψει να σκέφτεται τη Μαρίνα και την Έλσα, καθώς το μόνο που καταφέρνει είναι να επιδεινώνει την κατάσταση της υγείας του. Την ίδια ώρα, η Μαρίνα ετοιμάζεται για την πρώτη της μέρα στη δουλεία, στο ιατρείο του Ιωάννου

'9 μήνες' επεισόδιο 164

δείτε το ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...