9 ΜΗΝΕΣ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 161 (Video + περίληψη)






Tο νέο επεισόδιο 161 της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video





9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 161 περίληψη

Η Δάφνη λέει στον Πέτρο να μην ανησυχεί για εκείνη, και πως η ίδια μπορεί να προστατεύσει όχι μόνο τον εαυτό της, αλλά κι εκείνον. Η Κρίστη βλέπει στις ειδήσεις την κατάληψη των εργαζόμενων στο εργοστάσιο του Άλκη, λόγω των απολύσεων, και σοκάρεται. Η Άννα βλέπει κι εκείνη τον Άλκη και τις σκληρές δηλώσεις του, και σκέφτεται πως τελικά έκανε πολύ καλά που δεν είπε στην Κρίστη για το μωρό. Ο Πέτρος ανταλλάσει μηνύματα αγάπης με τη Μάρθα, χωρίς να έχει αντιληφθεί την Εύα που είναι δίπλα του. Ο Μάνος που έχει γίνει ράκος με το χωρισμό του από τη Μαρίνα μήπως πίσω από τη συμπεριφορά του Μάνου κρύβεται κάτι πιο σοβαρό από το προφανές. Η Μαρίνα την προτρέπει να τον ξεχάσουν και να συνεχίσουν την καινούργια τους ζωή, οι δυο τους. Η Κάτια ακόμα αναποφάσιστη για το αν θα κρατήσει το μωρό, προσπαθεί να καταλάβει τις βλέψεις του Μάριου απέναντι στη σχέση τους. Ο Μάνος ζητάει από την Κάτια τη γνώμη της αν πρέπει να αποχαιρετήσει τη Μαρίνα ή να φύγει από την Κύπρο χωρίς να την ξαναδεί
Η Άντρη ξαφνιάζεται όταν ακούει την Ντορέτα να δίνει οδηγίες από το τηλέφωνο για το μωρό της. Η Δάφνη δέχεται μήνυμα στο κινητό της για ένα μέλος της Red Swan που βρέθηκε δολοφονημένος. Η Κάτια λέει στον Μάνο πως η Μαρίνα είναι αποφασισμένη να γυρίσει σελίδα στη ζωή της, και τον συμβουλεύει να πάει να τη χαιρετήσει, αφού δεν πρόκειται να του ζητήσει να μείνει. Η Μαρίνα ψάχνει για δουλεία, και λέει στην Έλσα πως θα ζητήσει διαζύγιο από τον Κυριάκο. Η Άντρη προσπαθεί να ψαρέψει την Ντορέτα, φέρνοντας την κουβέντα στο μωρό που δε γέννησε. Η Ντορέτα ανυποψίαστη της μιλάει για τις αποτυχημένες εξωσωματικές και ξαφνιάζεται όταν η Άντρη της προτείνει τη λύση της υιοθεσίας. Η Δάφνη διαπιστώνει πως πίσω από το μήνυμα για τον δολοφονημένο άντρα βρίσκεται για άλλη μια φορά η Βάνα.
Ο Τζόνυ καταφέρνει να καθησυχάσει την Κρίστη από την απογοήτευση της σχετικά με το σκληρό πρόσωπο του Άλκη, και το καταφέρνει, αφού η Κρίστη του εκφράζει πόσο τυχερή είναι που βρέθηκε αυτός στην ζωή της. Την ίδια ώρα, ο Άλκης σκέφτεται να ανακαλέσει τις απολύσεις. Ένας εφιάλτης του Αντρέα σχετικά με τη μητέρα του τον ωθεί στη σκέψη να πάει στην Αθήνα για να βρει της απαντήσεις που ψάχνει. Η Δάφνη τον παροτρύνει να το κάνει. Ο Πέτρος βγάζει την αγωνία του για τη Δάφνη στη Μάρθα, κι εκείνη τον ρωτάει αν έχει κάνει πράγματα κατά το παρελθόν για τα οποία έχει μετανιώσει. Η Δάφνη καλεί τον Σερέτη, τον πρώην διοικητή της στη Δίωξη, και του ζητάει να συναντηθούν.

'9 μήνες' επεισόδιο 161

δείτε το ΕΔΩ
http://toumba-lights.blogspot.gr/2016/04/9-mines-161-video.html

Σχόλια