9 ΜΗΝΕΣ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 159 (Video + περίληψη)





Tο νέο επεισόδιο 159 της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video



9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 159 περίληψη


Η Δάφνη τα χάνει με την επίσκεψη του Πέτρου και προσπαθεί να φερθεί φυσιολογικά. Εκείνος ανήσυχος με τη συμπεριφορά της το προηγούμενο βράδυ, την πιέζει να του πει τι συμβαίνει. Η Δάφνη προφασίζεται πως βρίσκεται σε ένα δίλημμα με τη δουλεία της, και ρωτάει τη γνώμη του αν πρέπει να κάνει το καθήκον της ή να ακολουθήσει το συναίσθημα της. Η ένταση ανάμεσα στον Μάριο και την Κάτια, η οποία πέρασε το βράδυ της στο σπίτι του Μάνου, καταλαγιάζει εξαιτίας μιας ακόμα ζαλάδας της Κάτιας. Ο Νικ που μαθαίνει πως ο Άλκης πρόκειται να κάνει απολύσεις στο εργοστάσιο, ζητάει από την Κρίστη να βρεθούν. Η Έλσα, μη αντέχοντας να βλέπει τη Μαρίνα σε κατάθλιψη, ζητάει τη βοήθεια της Εύας.
Την ίδια ώρα, ο Μάνος έχοντας μετανιώσει φριχτά γι αυτό που έκανε, τιμωρεί τον εαυτό του. Η Μάρθα εκφράζει στη Δάφνη τη βεβαιότητα της πως ο Αντρέας την αγαπάει πραγματικά. Όταν η Δάφνη της λέει πως μέσα στη λίστα των ονομάτων που εμπλέκονται με τη Red Swan βρήκε και το όνομα κάποιου γνωστού της, η Μάρθα της δίνει την ίδια συμβουλή με τον Πέτρο, να ακολουθήσει δηλαδή αυτό που υπαγορεύει η συνείδηση της. Ο Νικ λέει στην Κρίστη πως ο Άλκης έχει χάσει τον εαυτό του, αλλά η Κρίστη με πόνο στην ψυχή της λέει πως μάλλον αυτός είναι ο πραγματικός του χαρακτήρας, που απλά η Χαρά τον έβγαλε στην επιφάνεια.
  Την ίδια ώρα, η Χαρά έχει ετοιμάσει τον λόγο του Άλκη που θα εκφωνήσει στους υπαλλήλους δικαιολογώντας τις απολύσεις που πρέπει να γίνουν, ενώ παράλληλα έχει ακυρώσει όλα τα ραντεβού του για να πάνε στο κέντρο γονιμότητας. Η Μαρίνα λέει στην Εύα πως έπιασε τον Μάνο στο κρεβάτι με άλλη, και τα βάζει με τον εαυτό της που κατέστρεψε τη ζωή της για χάρη του. Την ίδια στιγμή, η Έλσα πηγαίνει στο σπίτι του Μάνου και του μιλάει με πολύ άσχημα λόγια γι αυτό που έκανε στη μητέρα της. Η Άντρη ζητάει από τη Μαρίνα να την αφήσει να μείνει λίγες μέρες μαζί τους, αλλά η Έλσα που φτάνει εκείνη τη στιγμή και την ακούει, την διώχνει κακήν κακώς. Η Βασιλική προσπαθεί να πείσει την Άννα να πει την αλήθεια στην Κρίστη και να μην αφήσει το μωρό στην Ντορέτα, για τον επιπλέον λόγο πως η Ντορέτα είναι μάλλον διαταραγμένη ψυχικά. Η Άννα πανικοβάλλεται με την αλήθεια των λόγων της, αλλά δεν ξέρει τι να κάνει. Η Ελπίδα σηκώνεται από το κρεβάτι και κάνει τα πρώτα της βήματα, κάνοντας τη Μάρθα να ονειρεύεται την όμορφη ζωή τους από δω και πέρα στο σπίτι τους. Η Δάφνη μπαίνει σ ένα internet cafe και ανοίγει ξανά τη σελίδα της Red Swan. το βλέμμα της μένει καρφωμένο στο όνομα του Πέτρου.

'9 μήνες' επεισόδιο 159

δείτε το ΕΔΩ
http://toumba-lights.blogspot.gr/2016/04/9-159-video.html

Σχόλια