9 ΜΗΝΕΣ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 152 (Video + περίληψη)






Tο νέο επεισόδιο 152 της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video



9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 152 περίληψη

Η Κρίστη προκαλεί τον Άλκη να πείσει τη Χαρά να ζητήσει από τον πατέρα της να μην αναγνωρίσει την Έλσα ως συνεργό του Άρη εναντίον του, καθώς κινδυνεύει να μπει φυλακή. Ο Άλκης ζορίζεται αλλά της υπόσχεται πως θα προσπαθήσει.
Ο Πέτρος σοκάρεται όταν καταλαβαίνει πως η Εύα είναι ικανή ακόμα και να τον εκβιάσει με στοιχεία του παρελθόντος, προκειμένου να τον κρατήσει κοντά της. Το κυνηγητό που έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για να βρει την Έλσα, συνεχίζεται. Εκείνη καταφέρνει για άλλη μια φορά να διαφύγει, και μπαίνει γρήγορα σε ένα ταξί με προορισμό την Πάφο.
Η Δάφνη προσπαθεί να σπάσει τον κωδικό του μενταγιόν, όταν μπαίνει ο Αντρέας. Η Έλσα καταφεύγει στο σπίτι της Άντρης στην Πάφο. Μετά από λίγο όμως, εισβάλει η Αστυνομία, βάζοντας την Έλσα με χειροπέδες στο περιπολικό. Η Άντρη μην ξέροντας τι συμβαίνει τρελαίνεται. Ο Άλκης ζητάει από τη Χαρά να μεσολαβήσει ώστε ο πατέρας της να μην αναγνωρίσει την Έλσα. Εκείνη αντιδράει. Ωστόσο, ζητάει από την Κρίστη να συναντηθούν, κρυφά από τον Άλκη.
Η διευθύντρια του ιδρύματος ενημερώνει τη Μάρθα πως η κατάσταση της Ελπίδας πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Την ίδια ώρα, όμως στον διάδρομο περπατάει υποβασταζόμενη η Φωτεινή και η Μάρθα μαθαίνει πως επειδή η κατάσταση της επιδεινώθηκε έβαλαν αποκλειστική νοσοκόμα. Ο Αντρέας νιώθει πως η Δάφνη του κρύβει κάτι σοβαρό, καθώς όταν επηρεασμένος από την κουβέντα του με τον Αχιλλέα, θέτει το θέμα παιδιού στη Δάφνη, κι εκείνη αρνείται, λέγοντας πως έχει άλλες προτεραιότητες.
Η Μαρίνα ζητάει από την Εύα να ειδοποιήσει τον Πέτρο για την υπεράσπιση της Έλσας. Η Κρίστη σοκάρεται όταν ακούει τη Χαρά πως το αντάλλαγμα που θέλει προκειμένου να πείσει τον πατέρα της να μην αναγνωρίσει την Έλσα, είναι να παντρευτεί. Η Βασιλική αποκλείει την περίπτωση να αφήσει ξανά την Άννα να δει το μωρό, καθώς πιστεύει πως η Ντορέτα έχει αρχίσει να την υποψιάζεται. Ο Πέτρος πηγαίνει στο σπίτι του Μάνου και ενημερώνει τη Μαρίνα πως δυστυχώς τα πράγματα για την Έλσα είναι πολύ σοβαρά.

'9 μήνες' επεισόδιο 152

δείτε το ΕΔΩ

Σχόλια