Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016

Δίδυμα Φεγγάρια: Επεισόδιο 84 (VIDEO+περίληψη)


Τo νέο επεισόδιo 84 της σειράς του Αnt1 Δίδυμα Φεγγάρια


Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 84 περίληψηΑυτό που είδε και έμαθε η Αλίκη στο μοναστήρι μένει άναυδη, αφού ύστερα από είκοσι εφτά χρόνια θα μιλήσει με τον άνθρωπο που της σημάδεψε την ζωή, ενώ ο μοναχός θα της εξηγήσει τι πραγματικά συνέβη από την μέρα που χώρισαν έτσι ξαφνικά οι ζωές τους.

Την ίδια στιγμή η Λίτσα βάζει στο στόχαστρο της τον Παύλο, ώστε να καταφέρει και να τον κερδίσει. Ζητά από τον Αντώνη να πάει και να ρίξει ναρκωτικά στον Φίλιππο, αλλά ο Αντώνης θα αρνηθεί κάτι τέτοιο με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια. Την ίδια στιγμή η Αγάπη είναι πολύ προβληματισμένη μιας και θα δει κάποιες ύποπτες κινήσεις της Εύας. Ο Παύλος θα καλέσει την Αμαλία στο σπίτι του και θα της αποκαλύψει όλη την αλήθεια σχετικά με την ζωή του και το ένοχο παρελθόν που είχε.


Η Αλίκη δείχνει να μην μπορεί να διαχειριστεί όλα αυτά τα νέα που έχει μάθει τόσο ξαφνικά και παίρνει την απόφαση να σηκωθεί και να φύγει μια για πάντα. Η Αγάπη είναι αναστατωμένη μιας και έμαθε κάτι πάρα πολύ φρικτό που αφορά την Ελισάβετ
Δείτε το εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...