Δίδυμα Φεγγάρια: Επεισόδιο 83 (VIDEO+περίληψη)





Τo νέο επεισόδιo 83 της σειράς του Αnt1 Δίδυμα Φεγγάρια


Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 83 περίληψη




Η Αρετή θα διώξει κακήν κακώς την Ελισάβετ από το σπίτι, αλλά πλέον τα πράγματα έχουν πάρει άσχημη τροπή, αφού η Αγάπη έχει μάθει όλη την πραγματική αλήθεια με τον πιο δύσκολο και λάθος τρόπο.

Τελικά ο Αντώνης πήγε και έριξε σκόνη στον Φίλιππο με αποτέλεσμα εκείνη να επιδράσει με τον πιο επικίνδυνο τρόπο πάνω του. Η Ελισάβετ δείχνει να είναι εκνευρισμένη και θα πάει στον Δημήτρη, όπου και αυτός με τη σειρά του θα την εκμεταλλευτεί προς δικός του όφελος και θα της κάνει την πρόταση να εκδικηθούν μαζί την Αγάπη και τον Παύλο !
Φαίνεται ότι τα προβλήματα για την Ελισάβετ δεν σταματούν μιας και ο Μπρούνο όταν επιστρέφει από την Ιταλία θα την περιμένει στο σπίτι και της ζητά να χωρίσουν. Η Μαρουσώ δείχνει να είναι αναστατωμένη μιας και βρίσκει πάνω στον Φίλιππο κάποια σημάδια που αποδεικνύουν ότι έχει κάνει χρήση ουσιών και πηγαίνει στην Αρετή, αφού θεωρεί ότι το ίδιο γεγονός έχει συμβεί και στην Αγάπη.
Ο Παύλος κάνει κάτι το ξαφνικό και παίρνει την Αλίκη στο μοναστήρι, όπου και θα συναντήσει τον μοναχό Αμβρόσιο και εκεί θα μάθει όλη την πραγματική αλήθεια
Δείτε το εδώ

Σχόλια