Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016

Δίδυμα Φεγγάρια: Επεισόδιο 82 (VIDEO+περίληψη)Τo νέο επεισόδιo 82 της σειράς του Αnt1 Δίδυμα Φεγγάρια


Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 82 περίληψηΗ Αμαλία καταλαβαίνει τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στην Αλίκη και στον Παύλο, αλλά με την αντίδραση που θα έχει θα καταφέρει και θα αφήσει τον Παύλο άφωνο. Ο Νικόλας θα ανοιχτεί και θα μιλήσει στην Λένια καταφέρνοντας να της κάνει μία απρόσμενη έκπληξη.
Η Ελισάβετ θα μιλήσει μαζί με την Σίλα και η Σίλα θα της αποκαλύψει κάποια πράγματα για τον Μπρούνο και για μια άγνωστη πλευρά του εαυτού του που η Ελισάβετ δεν την γνώριζε .Ο Φίλιππος καταφέρνει να αιφνιδιάσει την Αγάπη και της ζητάει να την παντρευτεί το καλοκαίρι που έρχεται στην Πάρο. Την ίδια στιγμή ο Στέργιος θα βρει την ευκαιρία να αιφνιδιάσει και να εκβιάσει τον Αντώνη με έναν πολύ ύπουλο τρόπο.


Ύστερα από μία έντονη συζήτηση που θα έχει ο Δημήτρης μαζί με την Σίλα θα έρθουν πάρα πολύ κοντά. Ο Αντώνης φαίνεται ότι είναι σε πολύ δύσκολη θέση και είναι ανήμπορος να αρνηθεί στον Στέργιο αυτό που του ζητάει και θα κάνει στον Φίλιππο αυτό που του ζήτησε. Η Ελισάβετ εκνευρισμένη και ενώπιον του Παύλου αποκαλύπτει στην Αγάπη ότι είναι υιοθετημένη!
Δείτε το εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...