Δίδυμα Φεγγάρια: Επεισόδιο 81 (VIDEO+περίληψη)





Τo νέο επεισόδιo 81 της σειράς του Αnt1 Δίδυμα Φεγγάρια


Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 81 περίληψη



Φαίνεται ότι στο σπίτι του Παύλου επικρατεί μια ευχάριστη διάθεση μιας και έχουν μαζευτεί όλοι για να γιορτάσουν την επιστροφή του Παύλου από το Λονδίνο. Την ίδια στιγμή βλέπουμε ότι στο σπίτι που βρίσκεται η Αλίκη επικρατεί μεγάλη αναστάτωση, όταν η Ελισάβετ και η Λίτσα θα πάνε και θα της ζητήσουν να πάει και να καταθέσει ψέματα, ώστε να καταφέρει και να γλιτώσει ο Δημήτρης. Η Ελισάβετ κάνει ότι περνά από το χέρι της, ώστε να μην πάει στη φυλακή.
Όλα αυτά τα γεγονότα που έχει προκαλέσει η Ελισάβετ θα αναγκάσουν την Αλίκη να σηκωθεί και να φύγει από το σπίτι και να τα αφήσει να ζήσει μόνη της. Την ίδια στιγμή η Αρετή προειδοποιεί τον Παύλο ότι η Αγάπη γνωρίζει ότι η πραγματική της μητέρα είναι η Αλίκη.


Νέο πρόβλημα θα προκύψει για τον Παύλο όταν μέσα στο σπίτι θα εισβάλλει ξαφνικά η Λίτσα. Η Σίλα είναι πολύ προβληματισμένη μιας και έμαθε ότι ο Μπρούνο έφυγε από την Ρώμη, αλλά δεν έχει επιστρέψει πίσω και αυτό θα την ανησυχήσει πάρα πολύ. Ο Θόδωρος θα πάει και θα αποκαλύψει στη Λίτσα ότι είναι αποφασισμένος να επιστρέψει και να μείνει μαζί με την γυναίκα του. Ο Παύλος θα πάει και θα κλείσει ένα ραντεβού μαζί με την Αλίκη και το τηλεφώνημα του θα το ακούσει και η Αμαλία
Δείτε το εδώ
http://toumba-lights.blogspot.gr/2016/04/didyma-feggaria-81-video.html

Σχόλια