ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ :Επεισόδιο 102 (Video + περίληψη)






ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 102 ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ '' ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ '' ΣΕ VIDEO Απωθημένος, ανεκπλήρωτος, αξεπέραστος, απατηλός… Όλα και τίποτα θα μπορούσαν να ταιριάξουν σε αυτό τον έρωτα…


ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 102 -περίληψη Ο Δημήτρης παρακαλά το Μιχάλη να κάνει ότι μπορεί για να πείσει το Γιάννη να ακούσει την Μαρία. Παράλληλα του λέει πως φοβάται για την υγεία της Μαρίας γιατί είναι σε άθλια κατάσταση. Ο Μιχάλης τον διαβεβαιώνει ότι θα προσπαθήσει αλλά δεν του υπόσχεται τίποτα καθώς ο Γιάννης είναι ανένδοτος και δεν θέλει πλέον καμία σχέση με τη μάνα του. Ο Γιώργος είναι χαρούμενος και ζητά από την Εύα να ψάξουν για σπίτι. Εκείνη όμως δεν έχει όρεξη για τίποτα μετά την αποκάλυψη πως το παιδί είναι 90% του Στάθη.
Η άσχημη διάθεσή της δεν αργεί να γίνει αντιληπτή από το Γιώργο ο οποίος αρχίζει να φοβάται πως έχει μετανιώσει που δέχτηκε να τον παντρευτεί. Τα οικονομικά της Άννα δεν πάνε καλά κι έτσι αναγκάζεται να ψάξει και για δεύτερη δουλειά. Την ίδια στιγμή ο σεφ της εκπομπής της Εύας τους παρατάει σύξυλους στη μέση της σεζόν για να πάει με περισσότερα χρήματα σε ανταγωνιστική εκπομπή. Στο μεταξύ ο Γιάννης γνωρίζει την Έλενα και μπερδεύεται από τη φιλική της διάθεση απέναντί του με αποτέλεσμα να γοητευτεί ενώ πιστεύει πως το ίδιο αισθάνεται κι εκείνη. Κατόπιν η Νάντια το μαθαίνει από τη Χριστίνα..

Δείτε το ΕΔΩ
http://toumba-lights.blogspot.gr/2016/04/102-video.html 

Σχόλια