10η Εντολή - Επεισόδιο 13-14-15 Κύκλος 4ος ( video + περίληψη)




Η αστυνομική σειρά του Alpha tv που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της στον τηλεοπτικό χάρτη, με ιστορίες, εμπνευσμένες από πραγματικά γεγονότα, σκιαγραφούν την ψυχοσύνθεση και αφηγούνται την καθημερινότητα ανθρώπων που έφτασαν στο όριο και το ξεπέρασαν.

10η Εντολή Επεισόδιο 13 - Περίληψη (Δείτε το video ΕΔΩ)
Η Ελένη ζει με τον πατέρα της και φαίνεται να έχει ξεπεράσει τον πριν από τρία χρόνια θάνατο της μητέρας της. Την ισορροπία των δυο τους θα αναστατώσει η παρουσία του Κώστα, αδελφού της μητέρας της ο οποίος μόλις χώρισε και ζητά να μείνει μαζί τους . Για λίγο, μέχρι να τακτοποιηθεί. Η Ελένη δεν τον θέλει μέσα στο σπίτι. Τον γνωρίζουν λίγο και στο θάνατο της μάνας της δεν τους στάθηκε. Επιπλέον κάτι πάνω του της φαίνεται βρώμικο. Ο πατέρας δεν ανησυχεί, μια εξυπηρέτηση θα κάνουν σε έναν συγγενή. Τιμής ένεκεν . Όμως οι φόβοι της Ελένης θα επιβεβαιωθούν με έναν τρόπο που και η ίδια δεν περίμενε. Κι όλα θα καταστραφούν σαν να πέρασε από πάνω τους φωτιά.
10η Εντολή Επεισόδιο 14 - Περίληψη (Δείτε το video ΕΔΩ)
Ο Γιώργος (Κωνσταντίνος Μπιμπής) δεν μπορεί να λειτουργήσει σεξουαλικά. Η φίλη του, Χριστίνα (Ελένη Αποστολοπούλου), τον συμβουλεύει να πάει σε ειδικό. Εκείνος όμως δεν θέλει. Γνωρίζει ότι έχει πρόβλημα. Από μικρός ένιωθε ντροπή μπροστά στις γυναίκες. Ντροπή που κάποια στιγμή εξελίχθηκε σε μίσος. Ένα μίσος που τον μπλοκάρει. Το ξέρει πολύ καλά, δεν χρειάζεται να το συζητήσει με κάποιον ειδικό. Αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται και γίνεται πιο έντονο. Μέχρι, τουλάχιστον, ο Γιώργος να κάνει τον πρώτο βιασμό, τον πρώτο φόνο. Μετά, είναι άλλος άνθρωπος, αυτός που μια ζωή ήθελε να είναι. Και καταλαβαίνει πως η θεραπεία των προβλήματός του βρίσκεται στον σκοτεινό δρόμο που άνοιξε μέσα του. Κι αφού κανένας δεν μπορεί να τον σταματήσει συνεχίζει να βιάζει και να σκοτώνει.

10η Εντολή Επεισόδιο 15 - Περίληψη (Δείτε το video ΕΔΩ)
Ο Μιχάλης (Λάκης Λαζόπουλος), πρώην ιδιοκτήτης μπαρ, είναι χωρισμένος εδώ και τρία χρόνια απ’ την Φιλιώ (Παναγιώτα Βλαντή) εξαιτίας της παθολογικής ζήλειας του και του εθισμού του στο αλκοόλ. Παντρεύτηκε την Φιλιώ από τρελό έρωτα που για εκείνον κρατάει ακόμα. Τα παιδιά τους, ο Αργύρης (Προμηθέας Αλειφερόπουλος) και η Ελένη (Σίσσυ Τουμάση), ζουν με τη μητέρα. Οι σχέσεις με τον πατέρα τους είναι καλές, χωρίς όμως να λείπουν και οι συγκρούσεις. Στο θολωμένο από τη ζήλεια και το ποτό μυαλό του Μιχάλη, η γυναίκα του και ο συνέταιρος του στο μπαρ, ο Αποστόλης (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης), ήταν για πολλά χρόνια εραστές κάτω από τη μύτη του. Τα παιδιά μάταια προσπαθούν να κρατήσουν τις ισορροπίες ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Μιχάλης φτάνει κοντά στην αυτοκτονία αλλά και στον φόνο. Και τα δυο ματαιώνονται την τελευταία στιγμή. Μέχρι που ένα άλλο σχέδιο γεννιέται στο μυαλό του. Μια εκδίκηση πέρα από κάθε ανθρώπινο όριο…
http://toumba-lights.blogspot.gr/2016/04/10-13-14-15-4-video.html

Σχόλια