10η Εντολή - Επεισόδιο 1-2 Κύκλος 4ος ( video + περίληψη)







Η αστυνομική σειρά του Alpha tv που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της στον τηλεοπτικό χάρτη, με ιστορίες, εμπνευσμένες από πραγματικά γεγονότα, σκιαγραφούν την ψυχοσύνθεση και αφηγούνται την καθημερινότητα ανθρώπων που έφτασαν στο όριο και το ξεπέρασαν.


10η Εντολή Επεισόδιο 1 - Περίληψη (Δείτε το video ΕΔΩ)

Η κωφάλαλη Μαρία και άλλες τρεις, σχεδόν ανήλικες, κοπέλες είναι μετανάστριες, θύματα του «trafficking» και του παράνομου δουλεμπορίου. Ζουν φυλακισμένες κάτω από άθλιες συνθήκες και εργάζονται καταναγκαστικά ως ιερόδουλες σ’ ένα «σπίτι» που ανήκει στην Θεώνη. Η κυριαρχία της Θεώνης και η εξουσία που ασκεί στα κορίτσια είναι απόλυτη. Όταν εξαιτίας της υπερβολικής βίας ενός πελάτη ένα κορίτσι χάνει τη ζωή του, η Μαρία δεν αντέχει άλλο και αποφασίζει να εκδικηθεί. Με όπλο τη σιωπή και την τόλμη της, παλεύει να ξεφύγει απ’ το αδιέξοδό της. Προκειμένου όμως να σωθεί, οδηγεί τα πράγματα εκεί που πια δεν υπάρχει επιστροφή…

10η Εντολή Επεισόδιο 2 - Περίληψη (Δείτε το video ΕΔΩ)

Ο Πέτρος μπαινοβγαίνει από μικρός στα αναμορφωτήρια και τις φυλακές ανηλίκων. Μαζί του, ο Γιώργος και ο Νίκος, κολλητοί φίλοι του και συνεργάτες στην παρανομία. Οι τρεις τους είναι αχώριστοι. Συμμορία και οικογένεια – η μόνη οικογένεια που είχε ποτέ ο Πέτρος - μέχρι τη στιγμή που σε μια ένοπλη συμπλοκή ο Γιώργος κι ο Νίκος πέφτουν νεκροί από σφαίρες αστυνομικών. Ο Πέτρος συλλαμβάνεται και, για ακόμα μια φορά, φυλακίζεται. Όμως, αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά… Γιατί η μεταμόρφωσή του έχει ξεκινήσει, κάτι που δεν αντιλαμβάνεται ούτε ο ίδιος στην αρχή. Αργότερα το διαπιστώνει. Ότι έχει πάψει να είναι άνθρωπος, ότι έχει γίνει ένα εξαιρετικά επικίνδυνο, φονικό θηρίο.
http://toumba-lights.blogspot.gr/2016/04/10-1-2-4-video.html

Σχόλια