Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές:Επεισόδιο 8 (video)



Δείτε το video του επεισοδίου 8 της νέας σειράς του Star tv 'Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές'

Τι συμβαίνει όταν ένας χωρισμένος πατέρας αναγκάζεται να συγκατοικήσει με την πρώην πεθερά του, όσο η μητέρα των παιδιών του λείπει σε «ταξίδι για δουλειές;». Και τι μπορεί να κάνει όταν εκείνη, που τον αντιπαθεί φρικτά και υπήρξε η αιτία του χωρισμού του, γίνεται φίλη με τη μητέρα της τωρινής του αγαπημένης, ενώ ο κολλητός του ζει στο δικό του μαγικό κόσμο;



Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές:Επεισόδιο 8 (περίληψη)
«Η θεία μου η χίπισσα». Μέρος Α.
Η θεία του Χρήστου η Σάντι από τη Λάρισα καταφθάνει και η κατάσταση μεταξύ των αντιπάλων στρατοπέδων γίνεται εκρηκτική.Η Σάντι που ήρθε για να ξεχάσει,μετά τον χωρισμό της με τον Ντένη είναι μια παλιά χίπισα που ζει φτιάχνοντας κοσμήματα , ακούει Led Zeppelin και θα μυήσει την Ντία και τον Ορφέα στην φιλοσοφία του sex drugs and rock and roll!
Η Σάντι θα παρασύρει και τη Φανή σε ροκ καταστάσεις και ο μόνος που θα ωφεληθεί θα είναι ο Μάρκος, διότι θα προσελκύσουν ροκ πελατεία, στο μαγαζί. Η αντίδραση της Αντζι είναι άμεση και για αντιπερισπασμό φέρνει στο σπίτι τον ξάδελφό της Αλέξανδρο, έναν εστέτ μπατίρη διανοούμενο, που κάνει ραδιοφωνικές εκπομπές για να ζήσει και έχει κυκλοφορήσει και ένα βιβλίο με ιστορίες από την εποχή που σύχναζε στο Στούντιο 54, στη Νέα Υόρκη. Ο πραγματικός χαμός θα γίνει όμως όταν ο Αλέξανδρος τα φτιάχνει με την Σάντι και θα αρχίσουν παρέα να ξεκοκαλίζουν τα λεφτά της Άντζι..

προβολή προσεχώς
http://toumba-lights.blogspot.gr/2016/12/i-mama-leipei-taxidi-gia-douleies-epeisodio-8-video.html

Σχόλια