ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΓΑΠΗΣ (KIRALIK ASK) : Επεισόδιο 15





Το επεισοδίο 15 της νέας Τούρκικης σειράς του Star Συμβόλαιο Αγάπης



Η σειρά αρχικά ξεκίνησε στην τουρκική τηλεόραση μόνο για λίγα επεισόδια, που θα κάλυπτε τους καλοκαιρινούς μήνες. Όμως η τεράστια επιτυχία άλλαξε 180 μοίρες τον αρχικό προγραμματισμό των παραγωγών. Η Ελτσίν Σανγκού και ο Μπαρίς Αρντούτς δημιούργησαν ένα ζευγάρι χαρακτήρων, που το κοινό λάτρεψε.
H σειρά έκανε πρεμιέρα στην Τουρκία στις 19 Ιουνίου 2015 και τελικά ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε στις 24 Ιουνίου 2016. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς έκανε πρεμιέρα στην Τουρκία στις 23 Σεπτεμβρίου 2016.


Συμβόλαιο Αγάπης (Kiralik Ask) : Επεισόδιο 15 - Περίληψη

Η Ντεφνέ περνά χρόνο με τον Ομέρ στο ξενοδοχείο, πηγαίνοντας μαζί για φαγητό και περπατώντας στην παραλία. Όταν μιλά στο τηλέφωνο με τη Νιχάν, της εξομολογείται ότι ζηλεύει τη Γιασεμίν γιατί πιστεύει ότι είναι ζευγάρι με τον Ομέρ.
Τότε η Νιχάν της λέει ότι έχει αρχίσει να τον ερωτεύεται. Η Ντεφνέ περνά μια υπέροχη βραδιά με τον Ομέρ, ο οποίος ακυρώνει τη συνάντηση, που είχε για να πάνε μαζί να δουν τα αστέρια.
Στο τέλος της βραδιάς, η Ντεφνέ σκοντάφτει και πέφτει μέσα στην πισίνα και όταν εκείνος πηγαίνει να τη βγάλει, τον τραβά και εκείνον μέσα. Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, ο Ομέρ της δίνει να πιει λίγο ποτό για να ζεσταθεί κι εκείνη μεθάει και ετοιμάζεται να του ομολογήσει την αλήθεια, καθώς αισθάνεται τύψεις, που εκείνος είναι τόσο καλός μαζί της

Σχόλια