KARA SEVDA (Καρά Σεβντά) : Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5 VIDEO και ΠΕΡΙΛΗΨΗ




Ο Μπουράκ Οζτσιβίτ και η Νεσλιχάν Αταγιούλ είναι το πρωταγωνιστικό ζευγάρι στη τούρκικη τηλεοπτική παραγωγή Kara Sevda, ο Β κύκλος της οποίας κάνει πρεμιέρα στην Τουρκία στις 21/9




KARA SEVDA : ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5 -Β κύκλος ( περίληψη)




Ο Κεμάλ συνέρχεται γρήγορα από το σοκ και την απογοήτευση των νέων για την Ντενίζ μη γνωρίζοντας πως αυτό δεν ήταν παρά ένα ακόμα ψέμα του Εμίρ.Αφοσιώνεται τώρα στο σχέδιο καταστροφής των Κοζκούογλου που είχε καταστρώσει στην φυλακή

Δυο πράγματα είναι στο στόχαστρο του: πρώτον η υστεροφημία του Εμίρ και δεύτερο να αποδείξει πως η Νιχάν δεν ήταν υπεύθυνη για τον θάνατο του Οζάν.


Γνωρίζοντας πως για να πετύχει τον στόχο του θα πρέπει να παρακολουθεί όλες τις κινήσεις του Εμίρ,πράγμα δύσκολο εως ακατόρθωτο,θα ξεκινήσει τις έρευνες του με τον πιο ασυνήθιστο τρόπο .Από την άλλη ο Εμίρ δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια και θα προσπαθήσει να σταματήσει τα σχέδια του Κεμάλ όμως το πλήγμα που του επιφυλάσσει o Κεμάλ θα του έρθει από κάπου που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί.


Η Νιχάν που έχει συμμαχήσει με την Λειλά προχωρά με το δικό της σχέδιο που είναι μια βραδυφλεγής βόμβα στα θεμέλια της οικογένειας Κοζκούογλου,η οποία κανείς δεν γνωρίζει πότε θα εκραγεί..



Εν τω μεταξύ ένα απρόσμενο δέμα που παραδίδεται στο σπίτι θα ξαναφουντώσει τις υποψίες και τα ερωτηματικά της Νιχάν σχετικά με τον θάνατο του Οζάν...Το δέμα αυτό θα αλλάξει τελείως τον τρόπο που η Νιχάν έβλεπε την υπόθεση μέχρι τώρα και θα την φέρει για άλλη μια φορά πρόσωπο με πρόσωπο με τον Κεμάλ. Η ηρεμία του Κεμάλ και ο τρόπος που την κοιτάζει θα ταρακουνήσουν την Νιχάν και είναι σχεδόν έτοιμη να τον συγχωρήσει.


Η Νιχάν που γνωρίζει πως για χάρη της κόρης της θα πρέπει να ξεφορτωθεί μόνιμα τον Εμίρ συνεχίζει με την εφαρμογή του σχεδίου της και οργανώνει ένα πάρτυ γενεθλίων για τον Εμίρ...


Την βραδιά του πάρτυ ο Κεμάλ καταφθάνει απρόσκλητος στην έπαυλη των Κοζκούογλου με δικά του σχέδια.Η άφιξη του θα είναι μια δοκιμασία τόσο για τον ίδιο όσο και την Νιχάν,καθώς θα πρέπει να αγνοήσουν την ταραχή που νοιώθουν όταν κοιτάει ο ένας τον άλλον στα μάτια.


Η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ Ασού και Τουχάν θα κλονιστεί συθέμελα έπειτα από ένα περιστατικό και η Ασού θα τον απομακρύνει από κοντά της.Ο Τουχάν αποφασίζει να την κάνει να πληρώσει για αυτό και θα κάνει την κίνηση του την βραδιά του πάρτυ του Εμίρ.



Το ίδιο αυτό βράδυ οι έρευνες του Κεμάλ θα λύσουν τον γόρδιο δεσμό.Θα ανακαλύψει στοιχεία που ήταν τόσο καιρό κρυμμένα και που μπορούν να τον ενώσουν και πάλι με την Νιχάν
προβολή ΕΔΩ

Σχόλια