KARA SEVDA (Καρά Σεβντά) : Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 VIDEO και ΠΕΡΙΛΗΨΗ




Ο Μπουράκ Οζτσιβίτ και η Νεσλιχάν Αταγιούλ είναι το πρωταγωνιστικό ζευγάρι στη τούρκικη τηλεοπτική παραγωγή Kara Sevda, ο Β κύκλος της οποίας κάνει πρεμιέρα στην Τουρκία στις 21/9



KARA SEVDA ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

KARA SEVDA : ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 Β κύκλος ( περίληψη)
Η Νιχάν και ο Κεμάλ θέλουν μόνο να είναι μαζί όμως η ζωή συνεχίζει αδιάκοπα να τους χωρίζει. Ο Κεμάλ που έχει λερώσει τα χέρια του με αίμα πληρώνει τώρα το τίμημα .

Η Νιχάν θρηνεί όταν μαθαίνει πως ο αδερφός της πέθανε στο νοσοκομείο.Ενώ ο Εμίρ δίνει μάχη για την ζωή του ο Γκαλίπ παίρνει μια απόφαση από την οποία δεν υπάρχει γυρισμός.


Την Ζεινέπ τρομοκρατεί η πιθανότητα πως η σχέση της με τον Εμίρ θα αποκαλυφθεί και προσπαθεί να δραπετεύσει από την πραγματικότητα και την οικογένεια της όμως δεν θα καταφέρει να αποφύγει το πεπρωμένο της.
Την ημέρα της δίκης όλοι αναμένουν πως ο Κεμάλ θα αποφυλακιστεί με εγγύηση όμως ο Γκαλίπ που αναζητά εκδίκηση δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να χειραγωγήσει την απόφαση της δικαιοσύνης.Ωστόσο ο Κεμάλ θα αναθαρρήσει όταν κάνει την εμφάνιση του ένας απρόσμενος μάρτυρας.


Μετά από μια πολύ δύσκολη χειρουργική επέμβαση ο Εμίρ ανοίγει τα μάτια του και έρχεται και πάλι αντιμέτωπος με τα προβλήματα του. Έχει τώρα στα χέρια του μια βραδυφλεγή βόμβα που του άφησε δώρο ο Κεμάλ και που απειλεί να τινάξει την ζωή του στον αέρα. Συνειδητοποιεί πως μετά τον θάνατο του Οζάν δεν έχει πια την Νιχάν στο χέρι.και παίζει το πιο δυνατό χαρτί που του απέμεινε ώστε να μην την χάσει.

Αν και όλα δείχνουν πως ο Οζάν αυτοκτόνησε ο εισαγγελέας Χακάν έχοντας στην κατοχή του φωτογραφίες του Εμίρ με την Ζεινέπ αρχίζει να έχει αμφιβολίες.Στις έρευνες που θα ακολουθήσουν ανακαλύπτει ένα εντελώς απροσδόκητο όνομα....


Ο Κεμάλ που δίνει μάχη σε πρωτόγνωρες σε αυτόν συνθήκες έχει επίσης να αντιμετωπίσει την απειλή του Εμίρ και του Γκαλίπ και η επίσκεψη της Νιχάν στην φυλακή θα τον αποπροσανατολίσει εντελώς .Η Νιχάν εν τω μεταξύ που ξέρει πως πρέπει πάση θυσία .να προστατέψει το μωρό της από τον Εμίρ παίρνει μια πολύ δύσκολη απόφαση Τα σχέδια της όμως θα πάνε χαμένα όταν η Ασού κάνει μια απρόσμενη κίνηση.

Αποκομμένος από όλους στην απομόνωση ο Κεμάλ συνειδητοποιεί πως ήρθε η ώρα να παλέψει για δικαιοσύνη και μετά από πολύ καιρό κάνει το πρώτο βήμα για την ελευθερία του.Το βήμα αυτό θα είναι να αντιμετωπίσει την αγάπη του που είναι και η μεγαλύτερη του αδυναμία (τα λινκ που σαν δίνουμε μπορεί ξαφνικά να κατέβουν )
Α μέρος στα Αγγλικά ΕΔΩ Β μέρος στα Αγγλικά ΕΔΩ
http://toumba-lights.blogspot.gr/2016/09/kara-sevda-1-video.html

Σχόλια