Μπρούσκο:Επεισόδιο 583 Δ Κύκλος VIDEO και περίληψη





Δείτε τo νέο επεισόδιο 583 του Δ κύκλου της σειράς Μπρούσκο σε video
Μπρούσκο επεισόδιο 583 περίληψη


Η αστυνομία καταλήγει ότι ο Ροκάκης είναι ένοχος για την απαγωγή και τη φωτιά, ενώ λίγο μετά καλεί τον Διαμαντή για να του ανακοινώσει: «Διαμαντή Νικολάου, βρήκαμε ποιος έκανε την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του ανιψιού σου του Σήφη και του Αχιλλέα Ματθαίου, τους χτύπησε με το αυτοκίνητό του και τους πέταξε στη θάλασσα. Ο γιος σου ο Πάτροκλος μαζί με μια γυναίκα. Πού τον κρύβεις;». Τέλος, η Μελίνα δεν αντέχει όλο αυτό το βάρος και κρυφά από όλους πηγαίνει στην αστυνομία για να ομολογήσει την αλήθεια.
Μόλις το μαθαίνει ο Αχιλλέας προσπαθεί να την προλάβει και της τηλεφωνεί: «Μελίνα, ξέρω πού είσαι. Μην κάνεις καμία βλακεία. Μην πας στην αστυνομία» αλλά η Μελίνα δεν το ακούει και πριν κλείσει το τηλέφωνο του απαντάει: «θα πάω, Αχιλλέα! Το αποφάσισα» Ο Αχιλλέας τρέχει να τη βρει, να την προλάβει. Μπαίνει λαχανιασμένος, με φόρα. Τη βουτάει από το μπράτσο.. «Μίλησες; Εδωσες κατάθεση;», τη ρωτάς «Οχι ο αστυνόμος λείπει αλλά δεν θα αργήσει μου είπαν. Αχιλλέα, δεν αντέχω, θα πω όλη την αλήθεια…», του απαντάει εκείνη. «Προχώρα να φύγουμε, μη σε πάρω σηκωτή…» της λέει, την παίρνει αγκαλιά και προχωράει προς τα έξω. Λίγο αργότερα το ζευγάρι εμφανίζεται στη γιορτή. Η Βασιλική τρέχει να της μιλήσει. «Βρε αγάπη μου, τι πήγες να κάνεις;». της λέει ανήσυχη. «Ευτυχώς δεν πρόλαβε να μιλήσει στον αστυνόμο. Την πήρα σηκωτή μέσα από το τμήμα», παρεμβαίνει ο Αχιλλέας «Γιατί, ρε κορίτσι μου; Αφού τα έχουμε συμφωνήσει…», πετάγεται ο Σήφης. «Πανικοβλήθηκα… η αστυνομία θα φτάσει σε μας…», απαντάει η Μελίνα. Ωστόσο την κουβέντα τους διακόπτει ο Ματθαίος που έρχεται προς το μέρος τους. Την ίδια στιγμή, ο Διαμαντής ψάχνει να βρει παντού τον Πάροκλο, αλλά το τηλέφωνό του είναι κλειστό, ενώ ο Σήφης μαζί με τον Αχιλλέα και τη Βασιλική προσπαθούν να διασκαλέψουν τη Μελίνα τι θα πει στον αστυνομικό. Μπρούσκο – Επεισόδιο 580, 581, 582, 583, 584
Στο μεταξύ, ο Διαμαντής διαπληκτίζεται έντονα με τη Χρυσάνθη. «Εσύ ήσουν μαζί του όταν στούκαρε κι έριξε στο γκρεμό τ’αμάξι με τον Σήφη και τον Αχιλλέα μέσα, έτσι; Παραδέξου το!», της λέει με έντονο ύφος ο Διαμαντής. «Οχι λέμε, δεν ήμουν εγώ. Ακου… ο Πάτροκλος έχει εξαφανιστεί και με πλησίασαν οι τοκογλύφοι. Απειλούν να του κάνουν κακό, θέλουν χρήματα…». του λέει εκείνη. «Εγώ δεν δίνω μία! Από σένα πήρε αέρα και τα ‘κάνε σκατά. Πλήρωσε τις βλακείες του, λοιπόν!», της απαντάει εκείνος. Την ίδια στιγμή, ο Σήφης φτάνει από την Αλκηστη να πάρει διαζύγιο. «Πήγαινε σήμερα κιόλας και ζήτησέ του διαζύγιο στα ίσια!», της λέει, ενώ και ο Ματθαίος φτάιει από την Αναστασία να γυρίσει κοντά του. «Αναστασία, σε θέλω πάλι πίσω… Δεν μπορώ χωρίς εσένα…», παραδέχεται εκείνος και πάει να την αγκαλιάσει. «Αργά το θυμήθηκες. Εγωισμός είναι!», του απαντάει. Στο μεταξύ, ο αστυνόμος Αρχοντάκης αποκαλύπτει στον Σήφη ότι το αυτοκίνητο που τους πέταξε στη θάλασσα το οδηγούσε ο Πάροκλος και είχε συνοδηγό μια γυναίκα.
Δείτε εδώ ΟΛΑ τα επεισόδια Μπρούσκο

Σχόλια