ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΓΕΙΤΟΝΕΣ:ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2 3 4 5 6 7 (VIDEO και Περίληψη)


Λατρεμένοι μου γείτονες -Δείτε σε video το επεισόδιο 2 της σειράς του Mega



Η οικογένεια του διάσημου πλαστικού χειρουργού Βύρωνα Παπαπαύλου (Γιώργος Κωνσταντής) και της μεγαλοαστής κοσμικογράφου Μιράντας (Αριέττα Μουτούση) φαίνεται να τα έχει όλα: Ένα πολυτελές σπίτι σε ακριβό προάστιο, ένα μαγευτικό κήπο ιδανικό για την καλλιέργεια μπονζάι, μια πισίνα με γαλάζια νερά και ένα γήπεδο του μπάντμιντον για να παίζουν τα τρία τους παιδιά.
Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι τη στιγμή που στη διπλανή μεζονέτα μετακομίζει η λαϊκή (πιο λαϊκή δεν γίνεται) οικογένεια Μουστοξίδη. Η οικογένεια ενός μανάβη, του Μπάμπη (Κώστας Κόκλας) και μιας κομμώτριας, της Πελαγίας (Άβα Γαλανοπούλου), που πλούτισε από τη μια στιγμή στην άλλη, όταν η δεκάχρονη κόρη τους, Μπέττυ (Νεφέλη Κανάκη) κέρδισε το 1ο Βραβείο στο Διαγωνισμό Τραγουδιού Super Dream Idol 2007, καθώς και μια επιταγή 400.000 €

Λατρεμένοι μου γείτονες -Επεισόδιο 2
Ο Βύρωνας και η Μιράντα έχουν οργανώσει μία δεξίωση στο σπίτι τους προς τιμή κάποιου επενδυτή της κλινικής τους που περνάει κρίση. Η εισβολή της οικογένειας Μουστοξύδη και της Ζαμπέτας δημιουργεί ένταση η οποία εξομαλύνεται από την Μπέτυ που τραγουδάει το τελευταίο της σουξέ και ενθουσιάζει τον επενδυτή προς μεγάλη ικανοποίηση του Βύρωνα. Τις επόμενες μέρες οι δύο οικογένειες γνωρίζονται μεταξύ τους.
Τα παιδιά αρχίζουν να κάνουν παρέα χωρίς να λείπουν οι μικροσυγκρούσεις ενώ οι δύο νέοι, ο γιος της οικογένειας Μουστοξύδη Άρης και η κόρη της οικογένειας Παπαπαύλου, Λίζα, παρόλο που φαίνεται ότι αντιπαθιούνται νιώθουν μια έντονη ερωτική έλξη ο ένας για τον άλλον.
Η Πελαγία θέλει υπηρέτρια και ο Μπάμπης της φέρνει μία παλιά γειτόνισσα, την Πετρούλα. Το απογευματινό τσάι που προσφέρει η Πελαγία στους Παπαπαύλου εξελίσσεται σε εφιάλτη. Ο καυγάς της με την Πετρούλα έχει απρόβλεπτες συνέπειες γιατί η Πετρούλα ανοίγει το στόμα της και λέει πολλά και διάφορα

Δείτε το video ΕΔΩ
Λατρεμένοι μου γείτονες -Επεισόδιο 3
Η Πελαγία αποφασίζει να προσλάβει για οικιακή βοηθό την αυστηρή, τυπική και με προϋπηρεσία στα καλύτερα σπίτια των βορείων προαστίων Ιουλία πιστεύοντας ότι μία τέτοια υπηρέτρια θα της δώσει κύρος.
Η Ιουλία κάνει δύσκολή τη ζωή της οικογένειας Μουστοξύδη και φέρνει τα πάνω κάτω στα δεδομένα και στις συνήθειες των μελών της. Η κόντρα του Άρη και της Λίζας συνεχίζεται. Όλα δείχνουν όμως ότι η κόντρα αυτή θα φέρει έναν μεγάλο έρωτα.
Εν τω μεταξύ η Πελαγία θέλει διακαώς να γίνουν αυτή και η οικογένειά της μέλη της Κοσμικής Λέσχης της περιοχής και ζητάει από τους γείτονες να της υπογράψουν συστατική επιστολή. Ο Βύρωνας αρνείται. Η Πελαγία όμως έχει τον τρόπο της

Δείτε το video ΕΔΩ
Λατρεμένοι μου γείτονες -Επεισόδιο 4
Η Μιράντα υπογράφει τελικά τη συστατική επιστολή και η Πελαγία με την οικογένειά της, γίνονται μέλη της Κοσμικής Λέσχης της περιοχής, προς μεγάλη απογοήτευση του Βύρωνα. Η πρώτη επίσκεψη της οικογένειας Μουστοξύδη στη Λέσχη είναι επεισοδιακή και συνοδεύεται από μια σειρά ευτράπελα.
Ο Άρης βλέποντας ότι η Λίζα δεν του δίνει σημασία αποφασίζει να οργανώσει μια επιχείρηση με σκοπό να την εντυπωσιάσει. Τα καταφέρνει και τελικά η Λίζα εκδηλώνεται. Τα πρώτο φιλί είναι γεγονός.
Η Μιράντα πάει στη Νίκαια στo πλαίσιο μιας έρευνας για τη ζωή της οικογένειας Μουστοξύδη πριν τη νίκη της Μπέτυς στο Super Dream Idol. Εκεί συναντάει τη Βαρβάρα που ανοίγει το στόμα της και δεν ξέρει τι λεει, αλλά και τον Μπάμπη που την ξεναγεί ενθουσιασμένος στην παλιά του γειτονιά...

Δείτε το video ΕΔΩ
Λατρεμένοι μου γείτονες -Επεισόδιο 5
Η Λίζα ανακαλύπτει ότι η ληστεία ήταν κόλπο του Άρη, γίνεται έξαλλη μαζί του και του δηλώνει ότι δε θέλει να έχουν καμία σχέση. Η Πελαγία αποφασίζει να αλλάξει τελείως τη διακόσμηση του σπιτιού εξαφανίζοντας όλα τα παλιά έπιπλα που είχαν φέρει από τη Νίκαια και αγοράζοντας καινούργια.
Ζητάει απ' τη Μιράντα να τη βοηθήσει, εκείνη δέχεται και πηγαίνει μαζί της -και μαζί με την Ζαμπέτα- στα μαγαζιά όπου εκτυλίσσονται σκηνές απείρου κάλλους. Ανάμεσα στα έπιπλα που αγοράζουν είναι κι ένα εκπληκτικό γραφείο το οποίο κατά λάθος πηγαίνει στο σπίτι των Παπαπαύλου. Ο Βύρωνας πιστεύει ότι είναι δώρο της γυναίκας του για την επέτειο των γάμων τους και σπεύδει να παραγγείλει κάτι για κείνην.
Όταν η Μιράντα ανακαλύπτει ότι ο άντρας της δε θυμάται την ημερομηνία που παντρεύτηκαν θυμώνει και εκείνος για να την ηρεμήσει αποφασίζει να της προσφέρει ένα ρομαντικό δείπνο. Το γλέντι όμως που έχει οργανώσει ο Μπάμπης δίπλα καλώντας όλους τους παλιούς γείτονες θα του χαλάσει τα σχέδια...

Δείτε το video ΕΔΩ
Λατρεμένοι μου γείτονες -Επεισόδιο 6
Το γλέντι του Μπάμπη και της Πελαγίας έχει οδηγήσει τον Βύρωνα στα όριά του και τον έχει κάνει να ψάχνει να βρει τρόπους απομάκρυνσής τους από το διπλανό σπίτι. Εν τω μεταξύ τα σχόλια στη Νίκαια δίνουν και παίρνουν με την Πετρούλα να πρωτοστατεί και να βλέπει στο πρόσωπο του Άρη τον μελλοντικό γαμπρό για την κόρη της. Ο Άρης όμως θέλει τη Λίζα και προσπαθεί απεγνωσμένα να την πείσει να βρεθούν και να μιλήσουν. Η Λίζα αρνείται και ο Άρης αποφασίζει να πάει στη γιαγιά του στη Νίκαια να δει τους φίλους του και το ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Η Πελαγία νομίζει ότι πάει να συναντήσει την κόρη της Πετρούλας και πανικοβάλλεται. Όπως πανικοβάλλεται και ο Βύρωνας όταν μαθαίνει ότι η κόρη τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια για τον Άρη. Τα πράγματα φτάνουν στα άκρα όταν ο Βύρωνας διαπιστώνει ότι οι «λατρεμένοι» του γείτονες είναι Ολυμπιακοί. Ο ίδιος είναι Παναθηναϊκός. Και αρχίζει το ματς.

Δείτε το video ΕΔΩ
Λατρεμένοι μου γείτονες -Επεισόδιο 7

Το μπάρμπεκιου που οργανώνει ο Μπάμπης για τη νίκη του Ολυμπιακού και οι πανηγυρισμοί φέρνουν το Βύρωνα στα όριά του. Δεν μπορεί να ανεχτεί άλλο την οικογένεια Μουστοξύδη δίπλα του όπως δεν μπορεί να ανεχτεί το γεγονός ότι η κόρη του τα έχει φτιάξει με τον Άρη. Ο έρωτας των δύο παιδιών φουντώνει όπως φουντώνει και ο έρωτας του Μιχαλάκη για την Μίλιτσα.

Στο μεταξύ ο Χατζηκωνσταντόπουλος αποφασίζει να μη χρηματοδοτήσει την κλινική του Βύρωνα αναγκάζοντάς τον να ζητήσει νέο δάνειο από την τράπεζα. Όταν η τράπεζα αρνείται και ο Βύρωνας βρίσκεται σε απόγνωση, η Μιράντα βλέπει στην Πελαγία και τα λεφτά της μια σανίδα σωτηρίας.

Δείτε το video ΕΔΩ
http://toumba-lights.blogspot.gr/2016/06/latremenoi-mou-geitones-epeisodio-7-video.html

Σχόλια